[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
مهمترین ناشران داخلی و خارجی::
مهمترین مراکز درمانی روانشناسی و انجمن های علمی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
کانال تلگرام فصلنامه

AWT IMAGE

کانال تلگرام:
  https://t.me/childmentalhealth  
اینستاگرام نشریه:
abbasalihosseinkhanzadeh

..
نمایه شده در


 







 





..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای نادی

پریوش گراوند، غلامرضا منشئی، محمدعلی نادی،
دوره ۵، شماره ۲ - ( دوره پنجم شماره دوم تابستان ۱۳۹۷ - ۱۳۹۷ )
چکیده

زمینه و هدف: بروز بیماری­ های مزمن مانند سرطان در فرزندان، سلامت روان مادران را با آسیب جدی مواجه می­ سازد. بر همین اساس پژوهش حاضر با هدف تأثیر بسته آموزشی مبتنی بر امید به شیوه شناختی- معنوی بر نگرانی و فشار روانی مادران دارای فرزند مبتلا به بیماری سرطان انجام شد.
روش: پژوهش حاضر نیمه ­آزمایشی با طرح پیش‌آزمون- پس‌آزمون با گروه گواه بود. در این پژوهش از میان مادران دارای فرزند مبتلا به بیماری سرطان ساکن استان لرستان در سال ۱۳۹۶،  تعداد ۳۰ مادر با روش نمونه‌گیری هدفمند انتخاب و به صورت تصادفی در در دو گروه آزمایش و گواه جایدهی شدند (۱۵ مادر در هر گروه). گروه آزمایش مداخله آموزشی را طی ۳  ماه در ۱۰ جلسه ۹۰ دقیقه‌ای دریافت کردند. در این پژوهش برای جمع­آوری داده­ها از پرسشنامه­ های نگرانی (دیوی و ولز، ۲۰۰۶) و فشار روانی (زاریت، تاد و زاریت، ۱۹۸۰) استفاده شد.
یافته‌ها: نتایج تحلیل داده­ ها با استفاده از آزمون کوواریانس نشان داد که بسته آموزشی مبتنی بر امید به شیوه شناختی- معنوی باعث کاهش نگرانی و فشار روانی در مادران گروه آزایش شده است (p<۰/۰۰۱).
نتیجه‌گیری: بر اساس یافته‌های پژوهش حاضر می­توان نتیجه گرفت که بسته آموزشی به­کار گرفته شده به دلیل برخورداری از روش‌های امیددرمانی، درمان شناختی و معنویت‌گرا توانسته است در کاهش سطح نگرانی و فشار روانی مادران دارای فرزند مبتلا به بیماری سرطان مؤثر باشد.

مژگان حسنی، محمدعلی نادی، ایلناز سجادیان،
دوره ۷، شماره ۳ - ( دوره هفتم شماره سوم پاییز ۱۳۹۹ - ۱۳۹۹ )
چکیده

زمینه و هدف: با توجه به اهمیت حافظه فعال در بهبود عملکرد تحصیلی، مهارت‌‌های شناختی و فراشناختی، و خلاقیت دانش­آموزان، این پژوهش با هدف بررسی اثربخشی آموزش بسته شناختی- هیجانی- اجتماعی حافظه فعال بر بهبود فراشناخت و خلاقیت هیجانی دانش ­آموزان دختر با عملکرد ضعیف در حافظه فعال انجام شد.
روش: این مطالعه از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش پژوهش، نیمه ­آزمایشی با طرح پیش ­آزمون و پس­ آزمون با دو گروه آزمایش وگواه بود. جامعه آماری، شامل تمامی دانش ­آموزان دختر ۱۲-۱۰ ساله پایه پنجم ابتدایی شهر تهران در سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ بود. نمونه مورد مطالعه شامل ۴۰ دانش­آموز دارای عملکرد ضعیف حافظه فعال از جامعه آماری مذکور بود که با روش نمونه ­گیری تصادفی خوشه‌ای چند­مرحله‌ای انتخاب شده و به تصادف در دو گروه آزمایش وگواه (۲۰ دانش­آموز در هر گروه) جایدهی شدند. برای جمع ­آوری داده­ها در این مطالعه از دو آزمون فراشناخت کودکان باکو (۲۰۰۹) و خلاقیت هیجانی آوریل (۱۹۹۹) استفاده شد. در مرحله پیش ­آزمون هر دو گروه با استفاده از ابزارهای ذکر شده مورد ارزیابی قرار گرفتند و سپس آموزش حافظه فعال به مدت سه ماه، طی ۲۰ جلسه ۹۰ دقیقه ­ای برای گروه آزمایش اجرا شد و افراد گروه گواه، مداخله­ ای را دریافت نکردند. داده­های جمع ­آوری شده با تحلیل کواریانس توسط نرم­افزار SPSS۲۰ تجزیه و تحلیل شدند.
یافته‌‌ها: نتایج تحلیل داده ­ها نشان داد که آموزش بسته شناختی- هیجانی- اجتماعی حافظه فعال به طور معناداری باعث بهبود عملکرد فراشناخت (۰/۰۱> P ، ۱۸/۸۹= F) و خلاقیت هیجانی دانش ­آموزان شد (۰/۰۱> P ، ۲۳/۰۹= F).
نتیجه ­گیری: بر اساس نتایج این مطالعه به نظر می‌رسد بسته شناختی- هیجانی- اجتماعی حافظه فعال به دلیل برخورداری از تکالیف چند­جانبه، متنوع، متعدد، و متناسب با توانایی‌‌های دانش­ آموزان بر بهبود فراشناخت و خلاقیت هیجانی دانش ­آموزان دارای عملکرد ضعیف در حافظه فعال، مؤثر است.


صفحه 1 از 1     

فصلنامه سلامت روان کودک Quarterly Journal of Child Mental Health
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4700